ABOUT US

                                        

Olemme neljä erittäin energistä nuorta yrittäjää. Tiimistämme löytyy todella paljon erilaista osaamista, mitä pidämme suurena vahvuutena. Tiimistämme löytyy hauskuutta, luovuutta, kovaa työmoraalia sekä lapsenmielistä rohkeutta. Olemme huomanneet, että löydämme paljon luovempia ratkaisuja ongelmiimme lapsenmielisellä asenteella. Jokainen vaatteemme on suunniteltu lempeydellä ja lapsen tarpeet huomioiden. 

Tähän mennessä hankalinta on ollut idean miettiminen. Käytimme sen miettimiseen käsittämättömän määrän työtunteja, kunnes kokeilimme ideariihiä. Sen tarkoituksena on saada jokainen oman mielen kätköistä löytyvä idea ilmoille.
Leikimme mielikuvituksen äärirajoilla, mikä auttoi ideoiden keksimisessä.

Kävimme ideoidemme hyviä ja huonoja puolia läpi, kunnes kolahti. Seuraavassa tekstissä lainaus eräästä kokouspöytäkirjastamme:

Olimme käyneet jo lähes jokaisen idean läpi, kunnes kolahti: Idea, jolla yhdistäisimme englannin oppimisen ja lastenvaatteet. Yhdessä päätimme valita tämän idean rinnalle vielä korttipelin.

Hetken pohdimme, kunnes löimme idean lukkoon. Ideamme on siis valmistaa englannin alkeita opettavia lasten vaatteita sekä hauska korttipeli, joka syventää englannin opiskelua.  Yhdessä tunsimme sen, kuinka idea alkoi kihelmöimään rinnoissamme. Emme malta odottaa, mitä kaikkea tulemme kokemaan seuraavan vuoden aikana yrityksemme parissa!!

”Suomalaiset saavat ensikosketuksen englantiin nykyään liian myöhäisessä vaiheessa” 

 

 Meillä Suomessa on yksi merkittävä ongelma: Suomalaiset eivät osaa tai eivät ainakaan uskalla puhua englantia riittävän hyvin vaikka sen pitäisi olla jo arkipäivää meille jokaiselle. Mistä tämä voisi johtua?

Mielestämme suomalaiset saavat ensikosketuksen englannin kieleen nykyään liian myöhäisessä vaiheessa. Olemme itse saaneet ensikosketuksen englantiin vasta kolmannella luokalla. Myöhäisen ensikosketuksen seurauksena kynnys jatkaa englannin opiskelua on ollut suuri. Esimerkiksi esikoulussa englannin opiskelun aloittaneilla kynnys on ollut huomattavasti pienempi. 

 Vaatteiden avulla lapsi saa ensikosketuksen englantiin jo paljon varhaisemmassa vaiheessa ja englanti on läsnä jokapäiväisessä arjessa. Tämän lisäksi myös lapsen ympärillä olevat ihmiset ovat kosketuksessa englannin kielen kanssa, minkä avulla myös yleinen englannin kielen taso saadaan nousuun Suomessa. 

Haluamme avata blogissamme omaa Nuori Yrittäjä– uraamme. Tulemme kertomaan omia näkökulmia ja mielipiteitä nuorille ajankohtaisiin asioihin sekä runsaasti tarinoita liittyen yrittäjyyteen.

Alkuun avasimme lyhyesti ideastamme ja siitä, mistä koko nuori yrittäjä- uramme on lähtenyt liikkeelle.

Tulemme päivittämään blogiamme aktiivisesti, joten tervetuloa mukaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *