ABOUT CHILDISH

Oletko tullut ajatelleeksi, mitä lapsenmielisyys ihmisille merkitsee? Uskon, että et, sillä harvemmin me pysähdymme sitä ajattelemaan. Meidän mielestä lapset ja nuoret kasvavat nykyään liian nopeasti isoiksi. He syrjäyttävät lapsenmielisen asenteen elämässään ja heidän nuoruudestaan tulee huomattavasti synkempää. Silloin pienistä asioista ei osata tai uskalleta nauttia niin paljon.

Paidan suunnitteluun saimme inspiraation omien kokemuksien kautta: Ollessamme itse lapsia ihailimme nuoria, ja halusimme kasvaa heti yhtä isoksi. Kasvamisen kanssa kiirehditään turhaan, sillä se syrjäyttää lapsuudesta nauttimisen tieltään.

Jälkeenpäin ajateltuna elämä on ollut kaikkein huolettominta juuri lapsuudessa. Kaipaamme kaikki lapsuuden vapautta ja viattomuutta, joiden suurin tekijä on leikkimielinen elämänasenne.

Uskomme, että lapsenmielisyys on elämässä avain lähes kaikkeen. Ajattele, miten uskomatonta on, että lapsi keksii kahdesta puutikusta tekemistä vaikka kadeksi tunniksi. Toisin kuin ne ”isot” astuvat vain tikkujen päälle  ja jatkavat tylsistyneenä matkaansa.  Lapsenmielisys on avain onnellisuuteen, hyviin ihmissuhteisiin ja mielekkääseen elämään.

 

Toivomme, että sinäkin säilyttäisit lapsenmielisen asenteen itsessäsi ja muuttaisit samalla maailmaa entistä mukavemmaksi paikaksi asua

 

Olemme suunnitelleet paitamme rakkaudella, lapsen tarpeet huomioiden.

SHOP
Instagram has returned invalid data.